Отворен конкурс за Delta Бизнис Инкубатор 2021.

Отворен конкурс за Delta Бизнис Инкубатор 2021.

Oворене су пријаве за програм подршке стартапима! Четврти по реду онлајн конкурс за Delta Бизнис Инкубатор биће отворен до 31. маја, а намењен је свим тимовима који сматрају да имају иновативне бизнис идеје вредне инвестиције. Пријављивање за програм могуће је искључиво попуњавањем онлине формулара на линку: https://deltabiznisinkubator.rs/prijavi-se/.

Delta Бизнис Инкубатор је тромесечни програм који помаже стартапима да развију и унапреде свој производ или услугу, припреме га за тржиште и представљање инвеститорима. Одабрани тимови ће током трајања периода инкубације имати организована заједничка предавања и радионице, а на располагању ће им бити Делтини ресурси, менторска подршка и пословни контакти. Осим тога, са тимовима ће радити и стручни сарадници и екстерни ментори из партнерских компанија са искуством у развоју стартапа. Ове године партнери на програму су PwC Србија, Karanović & Partners, Ovation BBDO, Fresh Agriculture Technologies, Миша Лукић и Дејан Тешић. На крају процеса инкубације тимови ће имати прилику да своје бизнисе представе инвеститорима.

,,Стартап заједница у Србији добија све више пажње и различите видове подршке, али још увек има доста простора за унапређење. Тимовима су, осим финансијске подршке, потребне едукације, контакти и ментори који имају искуства у раду са стартапима. Delta Бизнис Инкубатор им све то нуди и припрема их да по завршетку програма самостално воде и развијају свој бизнис. Позивам све тимове са иновативним пословним идејама које имају потенцијал развоја и изван граница наше земље да се пријаве и да заједно са менторима креирају послове будућности који ће заинтересовати инвеститоре да у њих уложе новац.’’ рекла је Надица Милановић, менаџер пројекта Delta Бизнис Инкубатор.

Само један клик дели идеје од тога да постану успешни бизниси. Пријавите се!