100 НАЈБОЉИХ ИНОВАТИВНИХ ТЕХНОЛОШКИХ ИДЕЈА – ПРИЈАВА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ

100 НАЈБОЉИХ ИНОВАТИВНИХ ТЕХНОЛОШКИХ ИДЕЈА – ПРИЈАВА ЗА ТАКМИЧЕЊЕ

Међународна мрежа за трансфер технологије –  International Technology Transfer Network (ITTN), организација посвећена промоцији међународне сарадње у области трансфера технологије и иновација, присутна у 35 земаља, по други пут организује Међународни форум представљања и трговине технологијом, у сарадњи са кинеским Центром за међународну размену науке и технологије – China Centre for International Science and Technology Exchange (CISTE) и Научним парком Zhongguancun Science Park. Догађај је богате и креативне садржине, од уводних манифестација, преко бројних панела и форума са гостима из међународно признате заједнице институција и стручњака, до главне активности – такмичења за 100 најиновативнијих идејних решења из десет индустријских области.

2020., када је организован први Форум, учесници су пред собом имали изазове из четири области – вештачка интелигенција и паметна производња, биотехнологија и медицинске иновације, зелене иновације – заштита животне средине и одрживи развој, паметан транспорт и иновације из области информационих и комуникационих технологија. Ове године, сфере су се прошириле, те учесници имају прилику да предложе идеје и из области нових извора енергије, иновативних материјала, модерне пољопривреде, као и врхунских медицинских уређаја и опреме и алата.

Њихове идеје пролазе кроз три круга селекције, сваки са јасно дефинисаним критеријумима и специфичним и стратешки одабраним судијама, да би завршни круг резултирао са по десет одабраних идејних решења из десет индустријских области.

Такмичари могу бити запослени, предузетници, студенти, студентски тимови, новооформљени стартуп-ови или компаније, важна је само квалитетна идеја!

Уколико сте заинтересовани да се пријавите, позивамо Вас да се обратите Центру за трансфер технологије Универзитета у Београду.

Више информација на линку

Рок за пријаве до краја јуна 2021. године.