Climathon Belgrade 2020 – хакатон

Climathon Belgrade 2020 – хакатон

Climathon jе наjмасовниjа колективна климатска акциjа у свету, коjа годишње окупља хиљаде људи у 145+ градова и 55+ земаља на свим континентима, са медиjском досегом преко 300 милиона људи.

Реализуjе се путем ХАКАТОНА (креативних тимских радионица и предавања) у току кога тимови састављени од студената, предузетника, стартапова, бизнис лидера и креатора политика решаваjу климатске изазове Београда. 

Решаваћете изабрани од 2 изазова: 1) ”Урбана топлотна острва у Београду” и 2) “Чврсти комунални отпад и еколошка свест грађана”. Развиjаћете колективну иновативност и креативност. Кроз еду-игру Play Sustainability и форум RemakingTesla.com учићете о одрживом развоjу.

Догађаj jе отворен за тимове и поjединце, како за оне са само жељом, тако за оне са знањем или већ постоjећим идеjама. 

Climathon jе покренут од стране Европске заjеднице за знање и иновациjе и реализован у сарадњи са градом Београдом (Секретариjат за заштиту животне средине), Привредном комором Србиjе и партнерима.

Чекаjу вас сертификати, бесплатан улаз, награде, 2 дана учења и друштвено-корисног креативног рада, храна, пиће, енерџаjзери, нетворкинг, забава, и стручна подршка за претварање ваших решења у стварност!

За питања, волонтирање, укључење у организациjу контакт је  climathonbg@gmail.com 

Више детаља као и обавезна регистрациjа (ограничен броj учесника) на овом линку

Рок за приjављивање jе 4. фебруар 2020.