DIONE Радионица – SMART agricultural monitoring within the CAP umbrella and beyond

DIONE Радионица – SMART agricultural monitoring within the CAP umbrella and beyond

DIONE проjектни тим (финансиран од стране Европске комисиjе под окриљем H2020 програма за истраживање и иновациjе под уговором о гранту броj 870378), позива Вас да учествуjете на радионици – Паметни мониторинг пољопривреде у оквиру Заjедничке пољопривредне политике Европске униjе (SMART agricultural monitoring within the CAP umbrella and beyond).

Шта jе циљ радионице?

Радионица има за циљ да прикаже и промовише DIONE сет алата – спремног за тржиште и jединствену фузиjу иновативних технологиjа у циљу побољшања мониторинга пољопривреде. Штавише, радионица има за циљ да подстакне сарадњу и размену идеjа и искустава између будућих корисника алата, техничких лица, агро експерата и научника, као и да отвори дискусиjу у вези са оперативним, пословним и техничким аспектима мониторинга пољпривреде.

За кога jе предвиђена DIONE радионица?

DIONE тим позива агенциjе за аграрна плаћања, сертификационе куће, пољопривредне консултанте, званичнике из министарстава, играче из индустриjе осматрања Земље путем сателита (да истраже DIONE пословну понуду) и све оне актере од коjих се захтева да се придржаваjу модернизоване Заjедничке пољопривредне политике (енг. CAP) и других прописа у вези са пољопривредом.

Догађаj предвиђа окупљање свих горе наведених актера из Европске Униjе и земаља кандидата, коjи су анализирали тренутно стање праћења пољопривреде у своjим земљама, сагледаваjући сектор модернизоване CAP регулативе у ери иновативних технологиjа и решења.

Како присуствовати DIONE радионици?


Радионица ће бити одржана онлаjн 25. Новембра 2021. у 10:00 часова по средњоевропском времену (CET).

Учешће jе бесплатно. Сазнаjте више о радионици и региструjте се овде.