Српске иновациjе у здравству – ImagineIF!

Српске иновациjе у здравству – ImagineIF!

Српске иновациjе у здравству у глобалноj мрежи иноватора – Отворене приjаве за ImagineIF! такмичење за health-tech стартапе у Србиjи

Innovation Forum Cambridge i Научно-технолошки парк Београд, у партнерству са Health Tech Lab организациjом, другу годину за редом организуjу ImagineIF! такмичење за стартапе у Србиjи коjи развиjаjу иновациjе у области здравства.

ImagineIF! такмичење и пред-акцелаторски програм ће иноваторима и предузетницима у области фармациjе, медицине, биоинформатике, базичне науке и другим сродним областима, понудити прилику за добиjање менторске подршке локалних и светских лидера у индустриjи здравства и умрежавање са 10.000 иноватора преко глобалне платформе Innovation Forum-а.

Након завршеног конкурса биће изабрано до 10 наjбољих тимова коjи ће проћи менторски програм и борити се за титулу локалног победника у завршници.

Победнички тим у Србиjи добиће новчану награду у износу од 2000 евра, као и могућност да са победницима осталих огранака Innovation Форум организациjе учествуjе на глобалном ImagineIF! такмичењу краjем октобра у Барселони, што ће бити додатна прилика да се повеже са глобалном мрежом ментора, инвеститора и експерата коjи ће омогућити брз развоj њихових идеjа. Наjбољи тимови на глобалном финалу одмериће снаге и у циљу осваjања додатне финансиjске подршке и могућност бесплатног коришћења лабораториjског простора у периоду од 6 месеци у jедноj од глобалних престоница Imagine IF! такмичења, укључуjући Београд.

Локално финале у Србиjи биће одржано 28. маjа 2020. године у Научно-технолошком парку Београд.

Приjаве су отворене и стартап тимови могу аплицирати до 17. фебруара на линку