Јавни конкурс за доделу средстава за подршку развоја иновативних делатности за 2021. годину

Јавни конкурс за доделу средстава за подршку развоја иновативних делатности за 2021. годину

Град Београд обjавио jе Jавни конкурс за доделу средстава за подршку развоjа иновативних делатности за 2021. годину коjим се додељуjе се до 2.000.000,00 динара по кориснику за развоj иновативне идеjе у Научно-технолошком парку Београд.

Право на доделу средстава имаjу стартап тимови и микропривредна друштва коjи имаjу седиште на териториjи Београда. Предмет jавног конкурса jе додела бесповратних финансиjских средстава за покриће трошкова инфраструктурних и стручних услуга Научно-технолошког парка Београд, трошкова зарада и/или трошкова накнада, трошкова за набавку опреме и алата за потребе развоjа, као и трошкова у вези са истраживањем и тестирањем у периоду од наjвише 12 месеци.

Одабрани тимови добиће простор за рад, као и помоћ стручног особља НТП Београд, позивају се сви стартап тимови коjи имаjу иновативну пословну идеjу да се приjаве!

Циљеви конкурса су подршка развоjа иновативних делатности и нових иновативних високотехнолошких производа, услуга и процеса, повећање конкурентске способности привредних субjеката и укључивање у међународне тржишне токове.

Конкурс jе отворен до 15. септембра, док jе укупна висина опредељених финансиjских средстава на конкурсу 10 милиона динара.

Више информациjа о условима учешћа и приjави, као и jавни позив на ЛИНКУ.