Годишњи састанак конзорцијума пројекта RETHINK

Годишњи састанак конзорцијума пројекта RETHINK

Почетком марта онлајн је одржан годишњи састанак конзорцијума пројекта RETHINK на коме је присуствовала представница Центра за промоцију науке.

Први дан састанка био је намењен осврту на прошлогодишње активности на пројекту, планирању наредних и дефинисању циљева и стратегија у завршној години пројекта. Размењена су искуства из предходног периода, а тимови су имали прилику да из прве руке сазнају са којим су се изазовима сарадници из других институција сусретали током истраживања.

Другог дана, фокус је био на припремема за предстојећу радионицу у оквиру пројекта у коју су укључени сви партнери у заједничком (виртуалном) простору под називом Rethinkerspace. Поред тога, како је први дан био више посвећен садржају, другог дана су разговори били усредсређени на процесе постизања задатих циљева у оквиру новонасталих околности.

Трећег, завршног дана састанка, покривено је више тема. Представљене су најновије информације по питању управљања пројектом. У паралелним сесијама дискутовало се о  умрежавању, утицају и видљивости пројекта и анализирале будуће стратегије.