ЕВРОПСКИ ДАНИ ИСТРАЖИВАЊА И ИНОВАЦИЈА

ЕВРОПСКИ ДАНИ ИСТРАЖИВАЊА И ИНОВАЦИЈА

Европска комисија ће и ове године одржати Европске дане истраживања и иновација. У околностима пандемије вируса Covid-19 и ове године ће то бити потпуно виртуелни догађај и одржаће се 23. и 24. јуна 2021. године.

Ово је најважнији годишњи догађај Европске комисије из ове области, који окупља истраживаче, предузетнике, администраторе и ширу јавност у циљу развијања дебате о будућности истраживања и иновација у Европи и свету. Ове године фокус ће бити на новом европском програму финансирања истраживања и иновација – Horizon Europe.

Креирајте сами свој програм одабиром сесија које желите да пратите, од пленарних састанака до обимних панел дискусија о темама као што су опоравак након Covid-19, европски истраживачки простор, дигитализација, зелена будућност и још много тога.

Европски дани истраживања и иновација вам нуде јединствену прилику да се укључите у разговоре који могу произвести стварну промену. Покренуће се питања о томе где смо тренутно и каква је то будућност у којој желимо да живимо. Претходна година нам је показала да је сада прави тренутак да се сви укључимо!

За више информација, програм и регистрацију посетите линк