Schneider Electric такмичење за студенте Go Green

Schneider Electric такмичење за студенте Go Green

Студенти са иновативним решењима за паметниjе, енергетски ефикасниjе и одрживе градове и ове године имаjу прилику да се приjаве на глобално студентско такмичење Go Green.

Такмичење jе ове године подељено у пет категориjа: Приступ енергиjи, Дом будућности, Биљке будућности, Мреже будућности и Декодирање будућности.

Победнички тимови освоjиће наградна путовања у Америку, Велику Британиjу, Индиjу, Француску или Кину где ће имати прилику да се умреже са колегама и упознаjу са топ менаџментом компаниjе Schneider Electric, коjа jе организатор такмичења.

Студенти могу да приjаве радове на платформи gogreen.se.com и одмере своjе знање са колегама са свих меридиjана. Студенти мораjу да буду из исте земље или региона током траjања такмичења, а сваки тим би требало да има барем jедног женског члана.

Организатор такмичења Go Green jе компаниjа Schneider Electric, коjа jе, како се истиче, лидер у одрживом развоjу и аутоматизациjи.

Schneider Electric jе у потрази за финалистима са идеjама коjе ће више него икад преобликовати нашу будућност, компаниjе и индустриjу.

Конкурс траjе до 15. фебруара 2021, а велико виртуално финале заказано jе за jун следеће године.