Belgrade Youth Fair 2020 – Наjвећи кариjерни догађаj за младе у региону

Belgrade Youth Fair 2020 – Наjвећи кариjерни догађаj за младе у региону

У Београду ће се 23. и 24. априла, у просториjама хотела Metropol Palace, одржати шести по реду Belgrade Youth Fair, наjвећи кариjерни догађаj у региону, на коjем ће млади имати прилику да се повежу са многоброjним компаниjама и институциjама и тако себи обезбеде праксу или запослење, али и стекну многоброjна знања за коjа ће добити бесплатан сертификат. Програм ће траjати од 10 до 16 часова, а чиниће га саjамски и конференциjски део.

Циљ ове манифестациjе, коjу организуjе омладинска организациjа EKOF Media Group са партнерима, jесте повезивање младих са послодавцима, компаниjама и институциjама, као и пружање прилике да у оквиру бесплатних предавања, радионица и едукациjа прошире своjа знања из различитих сфера, али и да се упознаjу са начином функционисања наjуспешниjих компаниjа у региону и чуjу како изгледа бити део таквог тима.

Ове године, Belgrade Youth Fair ће бити свеобухватни догађаj за повезивање младих са успешним компаниjама и послодавцима и помоћ младима на развоjу њиховог кариjерног пута, па ће посетиоци, поред многоброjних програма пракси и запошљавања, бити у прилици да се ближе упознаjу са начином рада, али и бенефитима коjе свака од компаниjа може да понуди као и да се бесплатно професионално фотографишу за ЦВ, учествуjу на симулациjама интервjуа као и броjним радионицама, наградним квизовима и панел дискусиjама.  

Студенти и дипломци, као и особе коjе траже нови посао, већ сада могу да шаљу своjе радне биографиjе за праксу/посао путем саjта www.youthfair.rs/prijavi-se/, а оне ће свим компаниjама коjе учествуjу на саjму бити прослеђене и доступне до краjа године.