Обука за писање MSCA-ITN-2020 пројеката

Обука за писање MSCA-ITN-2020 пројеката

European Training Academy (EUTA) организује тренинг за припрему и писање H2020 Marie Skłodowska-Curie actions Innovative Training Networks (MSCA ITN) предлога пројеката.

Тренинг је базиран на комбинацији теорије, демонстрацији примера из личне праксе тренера, практичних радионица и дискусије. Током тренинга биће анализиран комплетан процес писања пројеката за отворени Horizon2020 позив Marie Skłodowska

 -Curie actions Innovative Training Networks (MSCA-ITN-2020), а полазници ће научити:

  • Специфичности H2020 MSCA ITN 2020 позива
  • Како идентификовати партнере и формирати конзорцијум
  • Које активности се финансирају у оквиру ITN пројеката
  • Како да напишете предлог пројекта укључујући кључне делове: Excellence, Impact i Implementation
  • Како изгледа успешан (финансиран) пројекат
  • Како се спроводи и извештава на MSCA пројектима

Позив је отворен за све академске институције, компаније, невладин сектор, болнице, музеје итд. које могу да учествују као партнери али и као координатори пројекта.

Цена учешћа на једнодневном тренингу и додатним једнодневним појединачним или колективним консултацијама износи 230 евра, а могући су попусти до 10% за групне пријаве. Такође, могуће је пријавити се само за први дан обуке за 130 евра или само за дан консултација по истој цени. Постоји могућност организовања in-house обуке прилагођене потребама појединих институцијама, у том случају цена је 1.500 евра.

За регистрацију је потребно послати име и презиме учесника, назив организације и број телефона на info@euta.info или позивом на број г. Ратка Бојовића +381  69 8220 914. Локација: БЦ општине Савски венац, Кнеза Милоша 47, Београд. Више информација можете пронаћи овде.