УНИЦЕФ финансирање за стартап компаније које се баве блокчејн технологијама

УНИЦЕФ финансирање за стартап компаније које се баве блокчејн технологијама

УНИЦЕФ-ов Иновациони фонд планира да инвестира до 100.000 долара по тиму (у доларима и/или криптовалути) како би се обезбедило финансирање у раној фази и менторство за стартап компаније које се баве развојем технологије које имају потенцијал да помогну човечанству. УНИЦЕФ обезбеђује ова средства без узимања власничког удела у компанијама. Учесници на конкурсу имају прилику да добију део средстава у криптовалути (bitcoin или ether). Имајући у виду тренутну климу на глобалном тржишту као и драматични прелазак на дигитално пословање условљен пандемијом решења отвореног кода која се баве критичним потребама друштва данас су важнија него икад. 

Уколико сте власник стартап компаније регистроване у некој од земаља у којима се реализују програми УНИЦЕФ-а, и поседујете функционални блокчејн прототип отвореног кода који делује перспективно (или сте вољни да ваше постојеће решење учините јавно доступним под неком source лиценци), ви сте они које тражимо.

Право да се пријаве имају тимови из Србије, региона Западног Балкана и свих  земаља које су обухваћене УНИЦЕФ-ом програмима. Стартапи из Србије додатне информације могу добити на српском језику, јер је УНИЦЕФ Србија обезбедио подршку домаћим компанијама током трајања конкурса.

Сва преостала питања поставите у овом обрасцу, или се обратите на vtrkulja@unicef.org

Пријаве се шаљу искључиво на енглеском језику.

Да бисте се пријавили, кликните овде.

Рок за пријаве истиче у 05:59 према централноевропском времену (CET) 27. јула, 2020.

Детаљне информације на линку