AIBG Belgrade – програмерско такмичење на пољу вештачке интелигенциjе

AIBG Belgrade – програмерско такмичење на пољу вештачке интелигенциjе

Удружење студената технике Европе – Београд, познато као BEST Београд, по трећи пут организуjе Artificial Intelligence BattleGround – AIBG Belgrade, програмерско такмичење на пољу вештачке интелигенциjе.

Трећи AIBG Belgrade се услед тренутне епидемиолошке ситуациjе одржава онлајн 11. и 12. децембра.

Такмичење jе намењено студентима техничко-технолошких и природно-математичких факултета широм Србиjе, коjи су такмичарског духа и желе да покажу своjе знање из програмирања и вештачке интелигенциjе.

Тимови ће имати на располагању 20 часова за израду интелигентног играча (bot-a), коjи ће се борити са ботовима супарничких тимова у задатоj видео игри. Победнички тим очекуjе награда у износу од 100.000 РСД.

Удружење студената технике Европе jе међународна, непрофитна, аполитична студентска организациjа, коjа броjи 93 локалне групе у 34 земље. Од свог оснивања 2003. године, локална група BEST Београд омогућава повезивање, размену и сарадњу са студентима из целе Европе, а њене чланове чине студенти са техничко-технолошких и природно-математичких факултета, као и Фармацеутског факултета Универзитета у Београду.

Не пропустите прилику да освоjите вредне награде, зато нам се придружите 11. и 12. децембра.

Окупите тим и приjавите се до 3. децембра на aibg.best.rs.