Coimbra Sustainability Summit 2020 – пријавите се за онлајн вебинар

Coimbra Sustainability Summit 2020 – пријавите се за онлајн вебинар

Визија догађаја Coimbra Sustainability Summit 2020 је расправљати о томе како нове технологије могу подржати пристојан рад и економски раст стварањем нових партнерстава за постизање тих циљева. Теме које ће бити обухваћене током две недеље догађаја су Здравље, Пољопривреда, Производња и Одрживи Градови (Health, Agri-food, Manufacturing and Sustainable Cities).

На Coimbra Sustainablitiy Summit догађају биће истражене могућности раста на пресеку четири подручја дигитализације која се сматрају темељом за раст: Artificial Intelligence, Blockchain, Internet of Things and Cybersecurity (4 KETs), покушавајући да покажемо како комбиновање елемената ових технологија може да одговори на потребе горепоменута четири сектора.

Циклус вебинара биће подељен на четири сесије, фокусирајући се на: значај циљева одрживог развоја које су дефинисале Уједињене Нације, важност партнерстава и етичких питања у креирању нових решења, компаније које већ користе 4KETs да донесу вредности, нова партнерства и могућности јавног финансирања. Током 2 недеље догађаја, истакнути говорници и главне сесије говориће о томе како циљеви одрживог развоја утичу на јавну полиитку, који су кључни изазови имплементације у четири поља, како различити системи финансирања подржавају напредак и како примена специфичних решења подстиче развој.

Посетите  website css2020.eu за више информација, погледајте истакнуте говорнике догађаја CSS speakers као и агенду. Регистрација је бесплатна али је обавезна. Издвојите 30 секунди и регуструјте се путем линка.

Детаљне информације у документу.