#EUzaTEBE хакатон: Приjавите своj тим

#EUzaTEBE хакатон: Приjавите своj тим

Кроз различите проjекте, инструменте и правна акта коjа су усвоjена од стране различитих институциjа Републике Србиjе, Европска униjа пружа прилику грађанима Србиjе, студентима, стручњацима из различитих области, научницима, пољопривредницима, члановима невладиних организациjа, предузетницима и другим привредним субjектима, да дођу до грант средстава, позаjмица, стручних обука и других видова подршке, али проблем са тако разноврсним могућностима jе да људи коjима су намењене често не знаjу много о томе.

Тема jе промоциjа присуства Европске униjе у Србиjи, њених вредности и бенефита коjе може да пружи грађанима Србиjе. Догађаj се организуjе са циљем проналажења и имплементациjе решења коjа могу допринети да се на другачиjи начин представе предности коjе обезбеђуjу програми подршке, односно да се дође до иновативниjег начина на коjи се могу комуницирати прилике коjе Европска униjа нуди грађанима Србиjе.

Хакатон jе jединствена прилика да са своjим тимом (4-6 чланова) осмислите предлог решења коjе ће одговорити на постављену тему и коjе може бити структурирано као дигитално решење (Web или мобилна апликациjа, претраживач и додаци за претраживаче, решења применљива на друштвеним мрежама…) или бити део активности или кампања коjе укључуjу коришћење дигиталне технологиjе. Победнички тим ће након завршетка такмичења почети рад на имплементациjи свог решења. Обезбеђени су услови за неометан рад, сjаjан менторски тим и наградни фонд за три наjбоља решења од 5.000 евра. Победничко решење ће имати на располагању и додатних 25.000 евра за имплементациjу након догађаjа.

Више информација на страници

Рок за пријављивање је 6. мај 2019.